Waarom het loont om uw bedrijf te voorzien van een parkeerdak

 

Een tekort aan parkeerplaatsen is een probleem voor uw klanten en medewerkers. Parkeerplaatsen huren is vaak erg duur en zorgt soms voor problemen: u bent gebonden aan openingstijden en weet niet of de bedrijfswagens echt veilig staan. Daarom loont het om te investeren in een eigen parkeerdak voor uw bedrijf. Zo verdwijnt de vervelende parkeerproblematiek als sneeuw voor de zon. Om langdurig te genieten van dit parkeerdak kiest u het best meteen voor het juiste materiaal. Ontdek ALSAN vloeibare waterdichtingsoplossingen.

Mooi visitekaartje

Een parkeerdak kan een echt prestigeproject worden voor uw bedrijf en kan volledig aansluiten bij uw huisstijl. Dankzij de naadloos aangebrachte vloeibare waterdichting is de parking niet alleen beschermd tegen insijpelend water, maar ziet het dak er ook nog eens verzorgd uit. U hebt de keuze uit een ruim aanbod aan RAL-kleuren in verschillende afwerkingen en achteraf bijkleuren is overbodig. Wandelpaden, parkeerplaatsen en andere markeringen zijn immers al aanwezig in het waterdichtingssysteem en zijn bovendien slijtvast. Wilt u graag nog een stapje verder gaan en uw laten logo aanbrengen in de vloer van de parking, dan is ook dat zeker mogelijk.

Een veilig parkeerdak voor uw bedrijf

Veiligheid is een belangrijk aspect op de werkvloer. Ook op het parkeerdak mogen werknemers geen risico’s lopen. Dankzij de antislip-afwerking van de ALSAN toplaag vermijdt u gevaarlijke gladde plekken. Daarnaast zorgen belijningen en andere markeringen voor een uiterst veilige parking.

Eventuele reparaties zijn een fluitje van een cent. PMMA leent zich namelijk perfect voor plaatselijke reparaties. Daarnaast is ALSAN compatibel met afwateringssystemen voor verwarmde inritten en hellingsbanen.

Een snelle plaatsing

ALSAN is snel aan te brengen, wat niet onbelangrijk is bij projecten waarbij tijd een grote rol speelt. Het materiaal is compatibel met bitumineuze membranen en beide vallen onder één garantie. De harsen kunnen ook worden geplaatst bij koude temperaturen. U hoeft dus niet bang te zijn voor uitstel van de opleverdatum wanneer het plots begint te vriezen. De werkzaamheden gaan gewoon door!

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van ALSAN? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze vloeibare waterdichtingsoplossingen.