Uw vakkennis over dakbedekking bijspijkeren? Het kan in ons opleidingscentrum

 

Bij SOPREMA bieden we niet enkel een uitgebreid gamma aan producten voor dakbedekking en isolatie aan. We gaan nog een stapje verder: ook ondersteuning en service zijn bij ons belangrijke uitgangspunten. We staan onze partners bij op veel verschillende gebieden. Naast onze bestekservice, dakinspecties en bijstand op werven, kunt u bij SOPREMA terecht voor theorie- en praktijkopleidingen. Wees welkom in ons trainingscenterClub Expert’!

Theorie en praktijk over dakbedekking

Uiteraard is theorie over dakbedekking belangrijk: hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed in het trainingscenter. Maar daar blijft het niet bij! In ons state-of-the-art center kunt u bovendien van dichtbij kennismaken met de praktijk. Dat betekent niet alleen dat u demonstraties kunt bijwonen: u krijgt ook de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken. Zo krijgt u voeling met de nieuwste materialen en technieken en krijgt u handige tips van onze experts.

Opleiding op maat

We ontwikkelen onze opleidingen steeds op maat van onze partners. Daarom kunnen we iedereen ontvangen: van groentje tot ancien. Onze leuze is dan ook: “Elke expert was ooit een beginner”. Beginnende dakdekkers worden intensief begeleid en doorgewinterde specialisten krijgen de kans hun kennis bij te schaven.

Gemoedelijke sfeer

Bij SOPREMA heerst er steeds een familiale sfeer. We willen deze aangename werkomgeving graag delen met onze partners en onze opleidingen op een informele manier aanbieden. Vandaar ook de naam ‘Club’. Wie een opleiding volgt in ons trainingscenter wordt automatisch deel van de SOPREMA-familie en wordt steeds met raad en daad bijgestaan door ons toegewijd team.

Heeft u de smaak te pakken en bent u benieuwd naar onze veelzijdige opleidingen? Contacteer ons dan voor meer informatie of schrijf u alvast online in.