TRAINING

Zowel voor absolute beginners als voor doorgewinterde experts verzorgt SOPREMA theoretische en praktische opleidingen op maat. Dakdekkers, harsspecialisten, kunststofplaatsers, studenten, architecten, aannemers, sectororganisaties, bouwhandelaren… leren in CLUB EXPERT alle voordelen en eigenschappen van de meest vooruitstrevende technieken en materialen van SOPREMA kennen. En de beste methoden om er duurzaam en geïnspireerd mee aan de slag te gaan.

Het kennis- en opleidingscentrum CLUB EXPERT in Grobbendonk staat open voor alle startende en ervaren professionals uit Noord-West Europa. De sfeer is er familiaal en gastvrij – een sympathieke historische eigenschap van SOPREMA. Het auditorium biedt plaats aan 40 trainees. De theoretische en praktische lessenreeks is erg toegankelijk, van hoog niveau en geeft inzicht in alle aspecten van

• Bitumineuze waterdichting (SOPREMA),
• Vloeibare waterdichting (ALSAN)
• Synthetische waterdichting (FLAG)
• Thermische isolatie (EFYOS)
• Natuurlijke isolatie (PAVATEX)

CLUB EXPERT is zoveel meer dan een opleidingscentrum. Het is een ontmoetingsplaats waar beginnende en volleerde vakmensen elkaar ontmoeten. Dit tijdens seminaries en netwerkevents die SOPREMA organiseert samen met sectororganisaties en partners.

Het motto van SOPREMA luidt niet toevallig: “elke expert was eerst een beginner”.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OPLEIDING?

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE ACTIVITEITEN VAN CLUB EXPERT