WATERDICHTE GARANTIE

SOPREMA staat al meer dan 150 jaar garant voor de perfecte bescherming van gebouwen met kwaliteitsvolle waterdichtings- en isolatiesystemen. We blijven onze producten innoveren en onze expertise verfijnen zodat architecten, aannemers, bouwheren, plaatsingsbedrijven, handelaars… zich verzekerd weten van een optimale oplossing.

Ook in het verzekeren zelf bieden we waterdichte garanties die een stuk verder gaan dan de gebruikelijke basisverzekeringen. Daarom ontwikkelde SOPREMA samen met enkele gereputeerde en betrouwbare partners een uniek verzekeringsmodel met drie instapniveaus. Zonder kleine lettertjes: telkens transparant en maximaal verzekerd voor een minimale inbreng.

Sopracover

SOPRACOVER STANDARD

Standaard productgarantie voor alle SOPREMA-producten gedurende 10 jaar: Gratis

 

 

 

Voordelen

– Dekt schade en herstelkosten als gevolg van tekortkomingen aan het waterdichtingsmateriaal en als gevolg van onjuist advies door een SOPREMA-medewerker

– Verzekering steeds geldig. Ook bij faillissement van de installateur of fabrikant.

 

 

SOPRACOVER PREMIUM

Extra verzekerde productgarantie op bitumineuze dakbedekking met ATG inclusief plaatsing gedurende 10 jaar. Gratis voor de premium toplagen: Sopralene Optima & Sopragum Optima

 

Voordelen

= de voordelen van SOPRACOVER STANDARD
+ Dekt schade als gevolg van uitvoeringsfouten in de waterdichting door een SOPREMA-erkende installateur

+ Tot 5 keer de waarde van de toplaag gedekt

+ Externe controle op de uitvoering

SOPRACOVER PRESTIGE

Extra verzekerde productgarantie inclusief plaatsing gedurende 10 jaar. 3,5% van de aanneemsom met een minimum van €400.

 

 

Voordelen

= de voordelen van SOPRACOVER PREMIUM
+ Gratis dakinspectie
+ De waarde van het volledige (dak)systeem gedekt