De nieuwe ALSAN verwerkingsgids maakt u wegwijs in het vloeibaar afdichten van dakdetails

 

Schoonheid zit ‘em vaak in de details. En voor daken is dat niet anders! Daarom ontwikkelde SOPREMA producten die ervoor zorgen dat ook uw dak tot in de puntjes afgewerkt is.

Randen, opkanten en andere dakdetails vormen vaak een extra uitdaging om het dak waterdicht te maken. De vloeibare harsen van ALSAN maken komaf met dit probleem. Als vakman kan u genieten van het brede gamma aan producten om zo de juiste oplossing voor de juiste toepassing te vinden. Steeds op maat van uw project!
De nieuwe verwerkingsgids maakt u helemaal wegwijs in het brede gamma aan vloeibare waterdichtingsoplossingen. Naast een duidelijk productoverzicht vindt u er ook de plaatsingsrichtlijnen in terug. Zo bent u zeker van een technisch correcte en gebruiksvriendelijke plaatsing.

U kan er bovendien ook de drie hardlopers van het ALSAN-gamma in terugvinden: Alsan 770 TX PMMA, Alsan Flashing Quadro en Alsan Flashing Jardin Bitu-PU .

  • Alsan 770 TX PMMA is dé vlamvrije oplossing voor balkons, terrassen, parkeerdeks, hellingsbanen en details. Dit product is esthetisch, compatibel met verschillende ondergronden, heeft een lange levensduur van 25 jaar en de hoogste belastingsklasse (P4). Ook heeft Alsan 770 TX PMMA een zeer snelle droogtijd en een volledig ingebed vlies.
  • Ook Alsan Flashing Quadro PU kan u terugvinden in de nieuwe verwerkingsgids. Dit product is ideaal voor het afdichten van kleine vlakken en aansluitingen. Ook deze hars heeft tal van voordelen: het maakt een primer overbodig, heeft een lange levensduur, een efficiënte nat-in-nat plaatsing, een eenvoudige plaatsing en beschikt ook over een volledig ingebed vlies.
  • Tot slot is er de Alsan Flashing Jardin Bitu-PU. Deze wortelwerende hars is ook gemakkelijk te plaatsen dankzij de één-component en het lokaal ingebed vlies.

Neem alvast een kijkje in de digitale versie en download uw exemplaar van de verwerkingsgids. Zit u toch nog met vragen? Onze technische experts helpen u graag verder via info@soprema.be.