Vacatures

Ambior

Wil je de Ambior-site mee uitbouwen tot dé kennishub voor isolatie?

HEEFT U HET TALENT WAAR SOPREMA NAAR ZOEKT?

Momenteel staan onderstaande vacatures open:

1) SOPREMA Academy voor onderhoudstechniekers en machine operatoren

2) Technisch adviseur bitumen

1) SOPREMA ACADEMY VOOR ONDERHOUDSTECHNIEKERS EN MACHINE OPERATOREN

SOPREMA is op zoek naar onderhoudstechniekers met pit en machine operatoren met technisch inzicht. Zin om de handen uit de mouwen te steken?

SOPREMA Academy? U krijgt een opleiding op maat gedurende 2-3 maanden zodat u vlot kan samenwerken in de dagploeg, team van 6 personen.

SOPREMA produceert jaarlijks miljoenen vierkante meters waterdichtings- en isolatiesystemen. Voor onze productiefabriek in het industrieterrein in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde onderhoudstechniekers en machine operatoren die kunnen bijdragen aan een succesvol productieproces. Je leert de kneepjes van het vak tijdens een inwerkperiode.

SOPREMA biedt je een aantrekkelijke job in een groeiend, internationaal bedrijf. Voor een competitief salaris met extralegale voordelen krijg je een uitdagende jobinhoud met de mogelijkheid jezelf te ontplooien en verantwoordelijkheden te creëren.

Meteen aan de slag?
Stuur je CV naar Kathleen Devolder – kdevolder@soprema.be

2) TECHNISCH ADVISEUR BITUMEN

Deel je graag jouw passie voor technische materialen in de bouwsector en technische kennis van bitumineuze membranen met anderen? Dan kan jij ons customer support-team komen versterken. Sociale vaardigheden en teamspirit staan je niet in de weg en je kan zich goed uitdrukken in het Nederlands en het Frans. Via theoretische opleidingen in het Club Expert trainingscenter informeer je dakdekkers over de wereld van bitumen membranen. Ook zal je ter plaatse gaan bij klanten voor het uitvoeren van dakinspecties en advies op de werf. Je bent steeds bereikbaar om vragen van accountmanagers, product managers, architecten en klanten te beantwoorden met jouw (verworven) technische kennis.

Wij bieden een stabiele werkomgeving met groeipotentieel en mensgerichte aanpak. Interesse? Stuur je CV naar kdevolder@soprema.be en wie weet tot binnenkort!

SPONTANE SOLLICITATIE

Versterk onze familie. SOPREMA groeit jaar na jaar en heeft regelmatig nood aan bijkomend talent. Vertel ons wie je bent, wat je kan en wat je wil.

Wie weet tot binnenkort?

Spontane sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.