AKOESTISCHE ISOLATIE

Onze materialen zijn niet alleen geschikt om bouwprojecten thermisch te isoleren. We hebben namelijk ook een uitgebreid assortiment akoestische isolatiematerialen. Deze producten verminderen storende contactgeluiden of beschermen bewoners tegen vervelende luchtgeluiden, zodat ze van de stilte kunnen genieten. 

TECSOUND is ideaal als geluidsisolatie in lichtgewicht daken. Het heeft een dempend effect op luchtgeluid – denk aan straatlawaai of overlast van vliegtuigen – en op contactgeluid veroorzaakt door onder meer regen.

Het PAVACOUSTIC-gamma is dan weer gemaakt uit 100% recycleerbare houtvezels: een duurzame en milieubewuste keuze. 

Ten slotte kunt u kiezen voor een combinatie van materialen. Voor een optimaal resultaat kunt u bijvoorbeeld TECSOUND, een akoestisch membraan, combineren met PIR-isolatie.

6 producten

 • PAVACOUSTIC BRUT

  Geluidsisolerende plaat met hoge drukweerstand. Afwerking: rechte boord
 • TECSOUND

  TECSOUND is een bitumen vrij, synthetisch membraan op basis van een hoge-dichtheid polymeer.
 • PAVACOUSTIC 27S

  Samengesteld paneel bestaande uit PAVACOUSTIC BRUT van 12 mm verlijmd op een OSB-paneel zero type 3 TG4 van 15 mm. Afwerking: tand en groef.
 • VELAPHONE FIBRE 22

  VELAPHONE FIBRE 22 is een contactgeluid isolerend membraan op basis van bitumen en thermoplastische polymeren.
 • PAVACOUSTIC 33G

  Samengesteld paneel bestaande uit PAVACOUSTIC BRUT van 20 mm verlijmd op een gypskartonplaat van 12,5 mm. Afwerking: 2 afgeronde boorden
 • PAVAFERM

  Samengesteld paneel bestaande uit Pavacoustic Brut van 20 mm verlijmd op een Fermacell-paneel van 12,5 mm. Afwerking: 2 afgeronde boorden.