ENERGY PLUS SYNTHETISCHE WATERDICHTING

Een dak dichten én de temperatuur onder het dak verminderen? Dat kan met ENERGY PLUS-synthetische waterdichting. Deze synthetische membranen hebben een witte kleur, waardoor ze het zonlicht reflecteren. Ze zijn dus het ideale product voor zogenaamde koeldaken of cool roofs. Zo blijft de temperatuur in de woning aanzienlijk lager, zeker in combinatie met een degelijke thermische isolatielaag.

De ENERGY PLUS-membranen bestaan zowel in TPO als in PVC. De rollen blijven soepel bij temperatuurschommelingen en bieden een hoge mechanische- en ponsweerstand. Bovendien zijn ze uv-bestendig, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. Bij de toebehoren vindt u al het nodige materiaal om deze waterdichting te plaatsen of te herstellen.

7 producten

 • FLAGON SR ENERGY PLUS

  PVC-waterdichtingsmembranen voor dakvlakken en opstanden en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON SV ENERGY PLUS

  Synthetisch PVC-waterdichtingsmembraan voor dakvlakken en opstanden van geballaste daken en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/PR ENERGY PLUS

  Synthetische TPO-waterdichtingsmembranen voor dakvlakken en opstanden. Membraan voor mechanische bevestiging voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/PR-F ENERGY PLUS

  Synthetische TPO-waterdichtingsmembranen voor dakvlakken. Membraan voor verlijming of mechanische bevestiging voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/PV ENERGY PLUS

  Synthetisch TPO-waterdichtingsmembraan voor het dakvlak en opstanden. Het membraan wordt losliggend geplaatst en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/PV-F ENERGY PLUS

  Synthetische TPO-waterdichtingsmembranen voor dakvlakken. Membraan voor verlijming en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/S ENERGY PLUS

  Synthetisch TPO-waterdichtingsmembraan met een dikte van 1,5 mm voor de behandeling van dakdetails (exclusief opstanden) en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.