Technische en esthetische innovaties in het Sopralene Optima-gamma

 

Geachte klant,

Afgelopen editie van Belgian Roof Day vierden we de tiende verjaardag van het Sopralene Optima-gamma. De premium bitumenrol van SOPREMA bewees al die jaren een kampioen te zijn onder de waterdichtingsmembranen. Echte kampioenen rusten nooit op hun lauweren. Ook wij niet. Daarom stellen wij u graag onze vernieuwingen voor.

Al 10 jaar kampioen

We behouden graag de superioriteit van het Sopralene Optima-gamma. Het brandveilige membraan heeft een levensduur van meer dan 40 jaar, een grote stabiliteit en mechanische weerstand en is het hele jaar door gemakkelijk aan te brengen. Ook na veroudering beschikt het membraan over een hoge kleefkracht en blijft het soepel tot wel -30 °C. Dit hoogwaardig SBS membraan is pH neutraal, waardoor het de natuurlijke zuurtegraad van het regenwater niet zal beïnvloeden.

Maatwerk naar ieders smaak

We geven onze krachtpatser voor het dak nóg meer power. Om het volledige gamma op een hoger niveau te tillen, hebben we onze klanten nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling en optimalisatie.

– De keramische granulaatkorrels ruimen plaats voor een afwerking met gekleurde leislag. Zo wordt Sopralene Optima nog meer weersbestendig en esthetisch nog veelzijdiger. Het onderhoud vraagt minder zorgen. Kortom, de perfecte keuze voor maatwerk naar ieders smaak.

Het wortelwerende membraan Sopralene Optima Garden, bedoeld voor daktuinen en -terrassen, blijft het beproefde bitumenmengsel met granulaatkorrels en veilige additieven.

– Een volle film wegbrandfolie en vrije boord van 8 cm zorgen ervoor dat de installatie snel en efficiënt verloopt. Met het SOPREMA-logo geven we elke rol ons kwaliteitslabel mee. Zo weet ook uw klant dat u werkt met bouwmateriaal van de beste kwaliteit.

Het vernieuwde gamma

Onze nieuwe kwaliteit herkent u aan de nieuwe naam.

Sopralene Optima 4 AF C3 FR (leislag volle film)
– vervangt de Sopralene Optima 4 GmF C3 FR
(granulaat macrofilm)
– bruin gevlamde afwerking

Sopralene Optima Garden 4 GF C3 FR (granulaat volle film)
– vervangt de Sopralene Optima Garden 4 GmF C3 FR (granulaat macrofilm)
– zwarte afwerking
– perfect voor daktuinen en -terrassen

Sopralene Optima 4 AF C3 FR White (leislag volle film)
– vervangt de Sopralene Optima 4 GF C3 FR Ultra Reflect (granulaat volle film)
– wit afwerking
– reflecteert licht en warmte, fungeert als cool roof

Sopralene Optima Venti 4 AF C3 FR (leislag volle film)
– vervangt de Sopralene Optima Venti 4 GF C3 FR (granulaat volle film)
– bruin gevlamde afwerking
– werkt dampdrukverdelend

Als onafhankelijk familiebedrijf zijn wij er trots op met Sopralene Optima de beste kwaliteit te ontwikkelen en te produceren in onze SOPREMA-fabriek in Grobbendonk.