SOPREMA verkozen tot trends gazelle 2012

 

SOPREMA NV behoort als snelgroeiende onderneming  tot de Trends Gazellen 2012  in de categorie grote ondernemingen. Vanzelfsprekend zijn we bij SOPREMA zeer trots op deze bekroning. Het getuigt andermaal van het innovatieve en vooruitstrevende karakter van onze onderneming. Het is daarnaast ook een beloning voor alle werknemers van SOPREMA, die elk in hun eigen domein, mee hebben bijgedragen tot dit succes.

WAT ZIJN DE TRENDS GAZELLEN?

De Trends Gazellen zijn de snelgroeiende bedrijven die het competitieve vermogen van de streek aanzwengelen en het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden. De Trends Gazellen zijn de bedrijven die symbool staan voor competitief ondernemerschap.

Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van een regio. Deze “gazellen” zijn krachtbronnen van innovatie, zwengelen de werkgelegenheid aan en zijn vaak een inspirerend rolmodel voor andere (jongere) bedrijven.

Met het Trends Gazellen-concept willen de financieel-economische weekbladen Trends en Trends-Tendances jaarlijks opnieuw de onderlinge kruisbestuiving tussen deze snelgroeiende ondernemingen bevorderen en zo een optimale voedingsbodem helpen creëren voor zelfstandig ondernemerschap.