SOPREMA @ Salon van de Mede-Eigendom

 

Op 22 en 23 november vindt de derde editie van Salon Van de Mede-eigendom plaats. Een initiatief van UVS/UFS die alle actoren op het vlak van mede-eigendom samenbrengt op één dag. Paleis 3 van het Brussels Expo wordt de ontmoetingsplek voor syndici, mede-eigenaren, dienstverleners en zo’n 100-tal exposanten. Meer dan 2000 bezoekers zullen hier terecht kunnen met hun vragen rond wonen en leven in een appartement.

Een snelle én esthetische oplossing voor balkons, terrassen en parkings

Balkons, terrassen, galerijen en parkings hebben vaak heel wat te verduren. Denk maar aan de verschillende soorten belasting, van thermische schokken tot meubels en onderhoud. Ook moeten balkon- en terrasvloeren voldoen aan veel gestelde eisen van veiligheid, isolatie, brandreactie en chemische bestendigheid. Daarom is de keuze voor kwaliteitsvolle producten en waterdichtingssystemen van groot belang.

Syndici staan vaak voor talloze uitdagingen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Elke partij verkiest een vlekkeloze uitvoering binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek. Als oplossing zorgt zowel een vloeibare als bitumineuze waterdichting voor een snelle plaatsing. PMMA kunstharssystemen drogen zo snel uit dat de terrassen en balkons al na enkele uren toegankelijk zijn. Bovendien zijn de PMMA harsen van ALSAN te kiezen in verschillende RAL-kleuren voor een esthetische look. Bitumineuze systemen zijn eveneens duurzaam, gebruiksvriendelijk en voorzien van een advies op maat: van bestektekst tot een inspectie ter plaatse.

Meer te weten komen? Onze experts ontvangen u alvast graag op stand 78-79 voor een advies op maat.