SOPREMA presenteert evenementenreeks Club Expert Into The Woods kortbij de klant

 

Hoewel SOPREMA steevast te vinden was op Batibouw, kozen we dit jaar om de hallen in te ruilen voor de bossen. Geen stand meer, maar een heuse evenementenreeks waarbij we het nieuwe SOPREMA voorstelden. Want sinds de integratie met De Boer viel er een heleboel nieuws te vertellen. Dat deden we niet in een saaie vergaderzaal, maar midden in de bossen.
Het is dan ook geen wonder dat deze evenementenreeks werd gedoopt tot ‘Club Expert Into The Woods’.

5 UNIEKE LOCATIES

Met Club Expert Into The Woods slaagt SOPREMA erin om een evenement te organiseren dat dichtbij de klant staat,en dat deden we ook letterlijk. Want het evenement vond plaats op vijf verschillende locaties op vijf verschillende data.
De gasten mochten afzakken naar Brussel, Westerlo, Brugge, Verviers of Namen om zich te laten meenemen in de bosrijke omgeving. Mooie uitzichten waren verzekerd!

PRIMEUR

Dat SOPREMA de relatie met de klant erg belangrijk vindt, is niets nieuws. Wat wel nieuw is, is Sopracity. Onze nieuwste en interactieve tool Sopracity werd geïntroduceerd tijdens het evenement. Dit staaltje technologie geeft klanten de mogelijkheid om zich door een dynamische, virtuele stad te bewegen. Zo kunnen ze op een snelle én leuke manier de juiste oplossing voor een specifiek type gebouw vinden. Maar het is ook een handige manier om bestekteksten te downloaden of om meer informatie in te winnen. Club Expert Into The Woods was dus de ideale gelegenheid om te netwerken in een gezellige sfeer, maar ook om onze nieuwigheden voor te stellen.

Maar niets is officieel geopend tot er iemand gespeecht heeft. CEO Leo Hoekstra nam dat klusje voor zijn rekening en voorzag de gasten van een warm welkomwoord. Na de integratie met De Boer is er een gezamelijke blik op de toekomst. Daarom werd ook de nieuwe toekomstfilosofie toegelicht.

Zoals de naam van het evenement het al verklapte, stal ook het Club Expert trainingcenter de aandacht. Dankzij het opleidingcenter in Grobbendonk worden dakdekkers klaargestoomd om aan de slag te gaan met onze SOPREMA-producten. Into The Woods is het verlengde van het trainingcenter, maar dan op verplaatsing.

ANIMATIES EN LEKKERS

Tijdens het evenement waren er ook tal van amusante activiteiten gepland. Met de duimen draaien? Dat gebeurde er niet. Met bijlen werpen, dat wel! De krachtpatsers mochten zich bewijzen met het bitumengooien of het nagelkloppen. Wie geen fan was van al dat grof geschut, kon zijn benen losgooien op de dansvloer. Een akoestische liveset  zorgde voor de nodige portie vertier tijdens het evenement. Maar van al dat leuks, krijgt u natuurlijk honger. Lekker gekruide cajun shrimps, traaggegaard pulled pork, een rijkgevulde caesar salade… zorgden ervoor dat de gasten niet met honger naar bed moesten.

Het was ongetwijfeld een geslaagde evenementenreeks waarbij SOPREMA erin sloeg om de relaties met de stakeholders te verbeteren.