SOPREMA lanceert nieuw verzekeringssysteem

Sopracover

 

Niet alleen architecten, maar ook studiebureaus, ingenieurs én aannemers zullen voortaan een tienjarige aansprakelijkheidsverzekering moeten aangaan. De federale ministerraad heeft onlangs dit wetsontwerp goedgekeurd. Hét moment  voor SOPREMA om haar nieuwe verzekeringsformule voor te stellen.

GOED VERZEKERD MET SOPREMA

SOPREMA’s driestappenmodel garandeert een veelzijdige verzekering van uw waterdichting: SOPRACOVER. Afhankelijk van uw noden, kiest u de formule die het best bij uw project past.

Naast de bestaande standaard-productgarantie “SOPRACOVER STANDARD” en extra verzekerde productgarantie “SOPRACOVER PRESTIGE” kan u bij SOPREMA nu ook kiezen voor de premium-product garantie “SOPRACOVER PREMIUM”. Dit is een extra verzekerde productgarantie op bitumineuze dakbedekking met ATG inclusief plaatsing gedurende 10 jaar.

Deze garantie omvat een maximale vergoeding van € 40 per m² voor het betreffende dakbedekkingssysteem. Bovendien is deze verzekering gratis als u kiest voor de premium-toplagen: SOPRALENE OPTIMA & SOPRAGUM OPTIMA. Let wel: de inspectiekosten blijven ten koste van de klant.

Meer informatie kan u aanvragen via info@soprema.be of neem contact op met uw vertegenwoordiger.