SOPREMA brengt spektakel op Belgian Roof Day!

BRD_20191106_WebBanner

 

Dit jaar is SOPREMA opnieuw aanwezig op Belgian Roof Day en dit met een spektakel van formaat! Ontdek “Mammouth Festival” op elk van onze vier standen. Goocheltrucs, acrobatie en waarzeggerij gecombineerd met unieke producteigenschappen en expertise? U kijkt uw ogen zeker en vast uit. We zetten heel wat nieuwigheden in de kijker en klinken op de toekomst nu SOPREMA en De Boer één team zijn. Want waar kunnen we dit beter vieren dan op hét netwerkevent voor professionals uit de dakensector. Onze experts geven u graag meer uitleg in een gemoedelijke sfeer bij een lekker hapje en verfrissend drankje.

Welke krachtpatser kiest u voor uw plat dak?

Dakdekkers zijn in onze ogen: stoer, sterk, strijdvaardig en houden van een uitdaging. Ook onze producten matchen met deze eigenschappen. Ontdek de koning van de bitumenrollen, slimme dakdetails en het manusje-van-alles op een unieke manier. Neem zeker een kijkje op de Flag & Alsan-stand 102 waar we de gloednieuwe Flagcol MS1 voorstellen!

Wij ontvangen u alvast graag op vrijdag 29 november op de SOPREMA-stand 88, FLAG & ALSAN-stand 102, PAVATEX stand 91 en EFYOS stand 96. Tot dan en moge de beste winnen!

Beursseizoen ten top!

SOPREMA is op dinsdag 26 november ook te vinden op Dag van de Afwerking. Deze vakbeurs is ook het unieke moment om de Sopravap Hygro aan u voor te stellen. Dit intelligent dampscherm past zich automatisch aan aan de luchtvochtigheid. De toepassing van Sopravap Hygro komt het beste tot zijn recht bij muren en hellende daken waar gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke houtvezelisolatie, zoals het uiterst duurzame en ecovriendelijke PAVATEX.
Onze experts verwelkomen u graag op stand 64 ALSAN en stand 91 PAVATEX. Tot dan!