Ambior recruitment 2.0: het succes van onze site? Dat ligt ook in uw handen

 

De afgelopen maanden is Ambior sterk gegroeid. Na de eerste spadesteek in mei startten de vele voorbereidingen. Niet alleen de bouw van de gloednieuwe XPS-fabriek is nog maar net begonnen, ook de juiste gemotiveerde werknemers vinden blijft een uitdaging. Heeft u interesse om te werken voor een onderneming in volle groei.  Lees dan vooral verder… want eind 2019 beginnen zo’n 150 werknemers hier aan hun nieuwe carrière.   

HÉT AMBIOR-PROFIEL? EEN GEMOTIVEERDE DURVER

Een intensieve isolatie-opleiding volgen en werken in een gloednieuwe omgeving is niet niks. Enkele geselecteerde kandidaten zijn reeds begonnen en vormen al een sterke basis voor het Ambior-team. Hoe we deze hebben gevonden? Met een unieke sollicitatiestunt. Zoals we al hebben aangehaald: durvers zijn zeker welkom !

Wij zijn nog op zoek naar sterke profielen die onze fabriek in het begin mee helpen opbouwen en aan co-creatie doen. Zo blijft Ambior trouw aan de SOPREMA-filosofie waarbij werknemers graag komen werken en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Een groot samenhorigheidsgevoel en de ambitie om producten en diensten op topniveau te brengen, zullen bijdragen aan het succes van de site.

Bent u geïnteresseerd om de uitdaging aan te gaan? Dan hebben wij nog enkele vragen voor u:

• Production teamleaders : Weet jij hoe je productieprocessen optimaal organiseert en controleert, en technische beschikbaarheid, grondstoffen en packaging opvolgt?

• Polyvalente operatoren : Ben jij polyvalent in te schakelen op diverse installaties in ons productieproces en ben jij inzetbaar als rechterhand van de Production Teamleader?

Wij hopen alvast snel van u te horen! Wie weet tot binnenkort?