Word de Hazard van dakisolatie en waterdichting in het SOPREMA trainingscenter

Trainingscenter SOPREMA

 

Waarom zou u geen virtuoos in uw vak kunnen zijn, zoals Hazard op een voetbalveld? Maar dan moet u wel continu trainen en blijven bijleren. En voor isolatie en waterdichting is er geen betere plek om dat te doen dan in het trainingscenter CLUB EXPERT van SOPREMA. Ontdek snel alle trainingsmogelijkheden in dit innovatieve gebouw.

PROFESSIONELE ONTMOETINGSPLAATS VOOR HEEL NOORD-EUROPA

In de zomer van 2017 opende SOPREMA zijn gloednieuwe opleidings- en kenniscentrum in Grobbendonk. In dit gebouw kunnen niet alleen Belgen en Nederlanders, maar vakmensen van over heel Noord-Europa, terecht om hun kennis over waterdichting en isolatie op punt te stellen. Wat uw kennisniveau ook is en in welke expertise u ook geïnteresseerd bent, SOPREMA zorgt voor een programma op maat.

CLUB EXPERT: GEEN TOEVALLIG GEKOZEN NAAM

Bij de zoektocht naar een passende naam voor het SOPREMA trainingscenter was CLUB EXPERT een voor de hand liggende keuze. Het woord ‘club’ benadrukt de familiale sfeer die er heerst, wat ook een van de bedrijfswaarden van SOPREMA is. Daarnaast staat het voor samenkomst, uitwisseling en sterke klantenservice. ‘Expert’ verwijst dan weer naar de technische expertise en de vaardigheden van de trainers en de bezoekers.

ELKE EXPERT WAS OOIT EEN BEGINNER

Het opzet van CLUB EXPERT is dat het een ontmoetingsplaats moet zijn voor beginnende en volleerde professionals: dakdekkers, harsspecialisten, kunststofplaatsers, studenten, architecten, aannemers, sectororganisaties, bouwhandelaren, … Daarbij staan kennisoverdracht en inspiratie centraal onder het motto ‘Elke expert was ooit een beginner’.

De theoretische en praktische lessenreeksen – waarvoor er een auditorium is met plaats voor 40 trainees – zijn erg toegankelijk en van een hoog niveau. Ze geven inzicht in de meest vooruitstrevende technieken en de beste methoden om duurzaam en geïnspireerd aan de slag te gaan met het productengamma van SOPREMA:

• Bitumineuze waterdichting (SOPREMA)
• Vloeibare waterdichting (ALSAN)
• Synthetische waterdichting (FLAG)
• Thermische isolatie (EFYOS)
• Natuurlijke isolatie (PAVATEX)

Daarnaast organiseert SOPREMA in CLUB EXPERT diverse seminaries en netwerkevents, samen met sectororganisaties en partners.

STATE-OF-THE-ART TRAININGEN ÉN GEBOUW

Niet alleen op het vlak van de nieuwste ontwikkelingen in dakisolatie en waterdichting is CLUB EXPERT de place to be. Ook het gebouw zelf – een ontwerp van architectenbureau Assymetric Architectes Associés – is een echte blikvanger. Op de ‘showroof’ vindt u verschillende soorten dakbedekking, waaronder een groendak, verschillende soorten zonnepalen en een dakterras. Daarnaast is het een BEN (Bijna Energie Neutraal)-gebouw, wat wil zeggen dat het center onder meer is uitgerust met zonnepanelen, geothermische koeling, automatische zonnewering en aangepaste isolatie en ventilatie. Met een open landschap dat uitnodigt tot interactie zijn de kantoren bovendien ingericht voor het ‘nieuwe werken’. De grote ontvangstruimte met bar benadrukt ten slotte het familiale karakter van SOPREMA.

Benieuwd naar de trainingsmogelijkheden van SOPREMA op uw maat? Neem gerust contact op met ons!