SOPREMA bezorgt rollen roofing en andere bouwmaterialen op werven

SOPREMA bezorgt rollen roofing op werven

 

Een werf leiden is geen sinecure. Het goede verloop van de werken hangt af van verschillende factoren, die u bovendien niet altijd in de hand hebt. Gelukkig kunt u rekenen op de leveringsdienst van SOPREMA om uw rollen bitumen, synthetische membranen, vloeibare waterdichting, isolatiemateriaal en toebehoren tijdig op de werf te krijgen. We vertellen u graag meer over deze bijzondere service.

Betrouwbare leveringen met kooiaap of kranen

Wanneer u een bestelling bij SOPREMA plaatst, kunt u steeds vertrouwen op de service van onze commerciële binnendienst en onze logistieke afdeling. Zij vragen al de nodige informatie op over de locatie waar de materialen geleverd moeten worden. Hoeveel plaats is er beschikbaar op de werf of in het depot? Kan de vrachtwagen tot aan de werken rijden? En moet er eventueel een kraan of kooiaap voorzien worden? Vervolgens brengen we alles in gereedheid om de levering vlot te laten verlopen op de plaats die u koos. In samenwerking met onze huistransporteurs – die over verschillende kranen beschikken – voorzien we alles om het materiaal ter plaatse te krijgen. We gaan zelf zo ver dat we uw bestelling tot op het dak brengen, indien u dit wenst.

Vanaf één pallet met rollen roofing

SOPREMA biedt deze service al vanaf één pallet waterdichting of andere producten. We hanteren dus geen minimumbestelbedrag. Op basis van de ordergrootte en de aard van de levering stellen we voor u een offerte op. Wanneer u voor een bepaald bedrag bestelt, leveren we zelfs franco!

Flexibele service

Idealiter vraagt u kranen drie dagen op voorhand aan. Andere leveringen kunnen de dag voor de effectieve levering aangevraagd worden. Uiteraard begrijpen we dat planningen steeds kunnen wijzigen. Zo kan een werf onverwacht vertraging oplopen of kunnen de weersomstandigheden roet in het eten gooien. In dat geval kunt u op onze flexibiliteit vertrouwen en passen wij de levering, in samenspraak met onze transporteur, onmiddellijk aan.

Heeft u nog vragen over deze leveringsservice? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.