Op zoek naar een betrouwbare partner voor isolatie en dakbedekking? Kies één adres!

isolatie en dakbedekking

 

SOPREMA biedt waterdichtingsoplossingen én isolatie voor ieder bouwproject. Bij ons kunt u dan ook terecht voor totaaloplossingen, die geschikt zijn voor volledige bouwschil. Daarnaast worden onze materialen ook vaak gebruikt bij renovatie of nieuwbouw van parkings, terrassen, balkon, galerijen, zwembaden, … Van vrijblijvend advies tot materiaal, u vindt alles op één adres bij Soprema. In dit artikel vertellen we u waarom dat een voordeel is voor al uw bouwprojecten.  

Isolatie en dakbedekking voor elk bouwproject

We beperken ons niet tot één productcategorie, maar bieden zowel dakbedekking als isolatie en alle toebehoren. SOPREMA heeft dus voor elk bouwproject, op kleine of grote schaal, de juiste producten en kennis in huis. Omdat ons aanbod zo uitgebreid is, kunnen we gegarandeerd aan uw eisen voldoen. Wij luisteren naar uw vraag en stemmen onze service steeds persoonlijk op u af. Heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor PIR-isolatie, dan is EYFOS PIR S zeker en vast iets voor u. Bent u op zoek naar een unieke afwerking voor uw terras of balkon, dan creëert u met de vloeibare waterdichting van ALSAN het gewenste effect. Dit materiaal kan zelfs worden gebruikt voor de restauratie van erfgoed en monumenten. 

Bespaar tijd

U verliest voortaan geen tijd meer aan de zoektocht naar de juiste materialen. Bovendien kunt u ook zeker zijn dat de producten die wij u voorstellen verenigbaar zijn en perfect op elkaar aansluiten. Daarnaast loopt u geen risico dat de leveringstermijnen van verschillende leveranciers niet op elkaar zijn afgestemd. 

Totaalservice mét topservice

Bij SOPREMA beperken we ons niet tot het leveren van producten, maar leggen we ons ook toe op het bieden van topservice. U kunt bij ons terecht voor het opmaken van een gedetailleerd bestek, een vrijblijvende dakinspectie of een opleiding in ons trainingcenter Club Expert. 

Wilt u ook genieten van de gemoedsrust die een one stop shop biedt? Neem dan snel contact met ons op.