Combineer de voordelen van synthetische dakbedekking met het uitzicht van een metalen dak

metalen dak

 

Werkt u aan een monument of prestigieus gebouw? Dan heeft u vaak dure materialen als koper en aluminium nodig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer architecten kiezen voor een goedkopere, kwalitatieve oplossing. FLAG COPPER & SILVER ART is een synthetische waterdichting met een koperen of zilveren look. Net zoals een echt metalen dak. Dankzij deze innovatieve materialen van FLAG zijn architecten niet langer beperkt in hun creativiteit.

COPPER ART & SILVER ART voor een metalen dak

Koper en aluminium zijn prachtige materialen die u vaak terugvindt in bekende, iconische gebouwen. Alleen is het renoveren van deze monumenten een erg dure aangelegenheid. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een goedkoper alternatief: COPPER ART & SILVER ART. Deze synthetische waterdichtingsmembranen worden geproduceerd volgens een unieke en gepatenteerde productiemethode. Het membraan van hoge kwaliteit biedt vele voordelen: u geniet van een traditionele look met de kwaliteit van een synthetisch materiaal.

Talrijke voordelen

COPPER ART en SILVER ART bieden heel wat voordelen. Niet alleen heeft deze waterdichting een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, u kunt dit materiaal ook vlamvrij plaatsen, wat zorgt voor extra veiligheid. Achteraf geniet u van het uitzicht van een traditioneel koperen of zilveren dak met verticaal opstaande naden. Daarnaast zal COPPER ART na verloop van tijd ook mooi en natuurlijk oxideren. Ten slotte heeft deze synthetische dakbedekking een groot akoestisch voordeel. Bij metalen daken is er steeds sprake van storende geluiden bij bijvoorbeeld hevige regenval, maar met kunststofmembranen heeft u hier geen last van.

Vele toepassingen mogelijk

Alle dakvormen en hellingen zijn af te dichten met COPPER & SILVER ART. Het materiaal komt het best tot uiting bij gebogen daken, maar laat u toe de meest bijzondere constructies te creëren. Laat u inspireren door het iconische Kurhaus aan de Scheveningse kust. Aan de strandzijde van dit hotel werd 4000 m2 dak vervangen door COPPER ART: een geslaagd project!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit materiaal? Contacteer ons voor meer informatie en laat u verrassen door deze innovatieve dakbedekking.