Gebruiksaanwijzing Sopracity

gebruiksaanwijzing Sopracity SOPREMA

 

Sopracity is een uiterst gebruiksvriendelijke tool die geen voorkennis vereist. Navigeren doorheen de stad is zeer eenvoudig.

Hoe gebruikt u Sopracity?

Maak gebruik van de iconen in de linkse zijbalk voor een virtueel bezoek van de stad. Vanuit de iconen reist u meteen naar het gebouw dat u wenst te bezoeken. U kunt rechtstreeks op een gebouw klikken of door de stad ‘vliegen’ met een drone, die verscholen zit achter het mammoetlogo van SOPREMA linksboven. Beweeg u door de stad door op de drone te klikken en gebruik te maken van de pijltjestoetsen en richting aan te geven met uw computermuis. Als u op een specifiek gebouw klikt, zal de tool inzoomen. Vervolgens krijgt u een inleidende tekst en videomateriaal te zien met de voornaamste problematieken en aandachtspunten binnen het gekozen segment. De verschillende oplossingen (bijvoorbeeld hellend dak, plat dak, terras, vloer, …) verschijnen in blauwe cirkels met witte omranding op het gebouw. Ook kan u rechtstreeks op de buttons (rechts van het scherm) klikken om naar deze oplossing te gaan. Daarna krijgt u de keuze tussen verschillende opties die u naar een totaaloplossing leiden. 

Aan de hand van uw keuze wordt het systeem aangeboden dat het best bij uw project en uw voorkeuren past. Dat systeem bestaat uit een combinatie van de beste waterdichtingsmaterialen, isolatieproducten én benodigdheden, zoals dampschermen en lijmen, andere bevestigingsmaterialen en esthetische afwerkingsmogelijkheden. De voordelen van elk systeem worden duidelijk opgesomd rechts bovenaan in het voordelenkader. Het systeem wordt daarnaast ook visueel voorgesteld in een waarheidsgetrouwe 3D-systeemopbouw. U krijgt bovendien extra informatie over elk product. U kunt de bestekteksten, prestatieverklaringen, technische fiches en BIM-files downloaden, evenals onze brochures in pdf-formaat.  

Weet u al meteen welke oplossing u nodig heeft voor uw project? Dan brengt de handige zoekfunctie in de linkerzijbalk u meteen naar uw bestemming. 

Heeft u de documentatie doorgenomen, maar zit u nog met vragen? Dan kunt u onze specialisten meteen telefonisch contacteren. Bovendien kunt u snel en eenvoudig informatie aanvragen. 

Wist u dat het volledige SOPREMA-team betrokken werd bij de bouw van Sopracity?

 

Van productmanagers over technische specialisten tot commerciële collega’s en het marketingteam: een jaar lang werkten ze allemaal samen aan dit project.

 

De favorietenzone

De favorietenzone is een plek binnen Sopracity waar u systemen en producten kunt bewaren, zodat u ze snel opnieuw kunt raadplegen. Deze zone wordt aangeduid met het hartsymbool. Dit handige extraatje is vergelijkbaar met het ‘winkelmandje’ in webshops. Als u het symbool aanklikt, krijgt u een overzicht van al uw favorieten in de linkerzijbalk en kunt u deze downloaden

 

Systemen delen

Werkt u samen met uw collega’s aan een bouwproject of wilt u informatie delen met uw klanten? Dan kan dat eenvoudig via de deelknop. Op deze manier verzendt u meteen de gewenste systemen naar uw contacten

 

Wist u dat de ‘bouwaanvraag’ van Sopracity al in 2018 werd goedgekeurd? Developers spendeerden een volledig jaar aan de ontwikkeling van de tool.

 

Heeft u nog vragen over de werking van Sopracity of over onze oplossingen? Of krijgt u graag persoonlijk advies van één van onze technische experts? Vul dan snel het contactformulier in.