Een zwembad aanleggen? Ontdek de nieuwste trends

 

Overweegt u om een zwembad aan te leggen, zodat u kunt genieten van een vakantie in eigen tuin? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar het juiste materiaal voor de uitvoering van dit droomproject. De innovatieve PVC P-membranen van FLAGPOOL bieden de ideale oplossing voor elk zwembad en zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat. De synthetische waterdichting biedt eindeloze mogelijkheden waardoor u kunt bouwen volgens de laatste nieuwe tendensen. Droom alvast even weg bij deze stijlvolle trends voor zwembaden.

Ga voor natuurlijk blauw voor uw zwembad

De tijd van felle, azuurblauwe zwembaden is al even achter de rug. Gelukkig biedt FLAGPOOL een ruime kleurkeuze die aansluit bij wat trendy is. Kies voor licht grijs, antraciet of ga voor fris wit. Deze kleuren geven een natuurlijk blauw resultaat wanneer het bad wordt gevuld met leidingwater en de nodige waterbehandelingsproducten. De kleurtechnologie van FLAGPOOL zorgt voor een zuivere en heldere kleur die behouden blijft gedurende de volledige levensduur van uw zwembad.

Kies voor een zuiderse stijl

In navolging van mediterraanse landen, stijgt ook hier de populariteit van zwembaden met een zuiderse twist. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek in zandkleur. Dezelfde sfeer verkrijgt u eenvoudiger en voordeliger met FLAGPOOL dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden. U kunt de look van mozaïek in slecht enkele dagen creëren, want de bekleding is zeer gemakkelijk aan te brengen. Bovendien zijn de lasnaden haast onzichtbaar. Zo lijkt het alsof uw zwembad betegeld is, maar heeft u toch de voordelen van PVC. De bekleding kan namelijk worden aangebracht op alle ondergronden (denk aan prefab-panelen, aluminium, metaal, beton, …) tegen een lage plaatsingskost. Daarnaast is FLAGPOOL het dikste materiaal in zijn soort (1,5 millimeter gewapend PVC). Zo geniet u van een lange levensduur. Wanneer u zwembad toch nood heeft aan een opfrissing, kan de renovatie snel en voordelig worden uitgevoerd.

Creëer een originele vorm

Strakke, rechthoekige zwembaden doen het nog steeds goed in modern vormgegeven tuinen. Toch zien we ook steeds meer gebogen vormen die het lijnenspel van de natuur volgen. Met FLAGPOOL kiest u het model van uw zwembad helemaal zelf. Elke afmeting en kromming is mogelijk en kan zorgvuldig worden uitgewerkt, omdat het materiaal soepel en flexibel is.

FLAGPOOL volgt de zwembadtrend op de voet

Bij SOPREMA staan we niet stil: het komende jaar worden talrijke nieuwe kleuren en afwerkingsmogelijkheden van FLAGPOOL gelanceerd. In het nieuwe aanbod zitten onder meer folies met een keramische of marmeren look, in het zilver, zwart of grijs. Ontdek ook Armonia 3D: een gloednieuw exclusief gamma van FLAGPOOL. De Sensitive collectie biedt u het gevoel en de stijl van steenstructuur met de kwaliteit van PVC.

Bent u benieuwd naar deze nieuwigheden van FLAGPOOL? Of wilt u meer informatie over dit innovatieve assortiment? Aarzel dan niet om ons te contacteren.