Een perfect waterdicht zwembad met stijl? Kies de beste PVC-oplossing

 

Bent u als zwembadplaatser op zoek naar een perfect waterdicht en fraai ogend alternatief voor tegels of mozaïek? Dan bent u bij SOPREMA aan het juiste adres! Maak kennis met Flagpool: zwembadbekleding in PVC waarmee u écht alle kanten op kunt. Met Flagpool bent u niet alleen verzekerd van een perfect waterdicht zwembad, dankzij de verschillende afwerkingsmogelijkheden geeft u uw zwembaden ook de look die volledig aansluit bij de stijl die uw klanten voor ogen hebben.

WATERDICHTING IN PVC: EEN GOED IDEE!

Flagpool van SOPREMA is speciaal ontwikkeld om zwembaden perfect waterdicht te maken. Flagpool is een membraan van soepel PVC gewapend met polyester. Bijzonder handig is dat u het product in één enkele laag kunt toepassen.

Aan de waterdichting van uw zwembaden stelt u uiteraard hoge eisen. Zeker buitenzwembaden moeten tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen de wisselende weersomstandigheden. Kiest u voor Flagpool voor de constructie van uw zwembaden, dan slaapt u op uw twee oren. Ze zijn dan namelijk beschermd tegen:

  • UV-stralen

  • warmte of temperatuurschommelingen

  • micro-organismen

  • waterbehandelingsproducten

Bovendien heeft Flagpool een prima ponsweerstand. Ook voldoet het PVC-membraan aan de norm voor ingegraven zwembaden bedekt met kunststof (EN 15836). Er is dus werkelijk niets om u zorgen over te maken!

PERSONALISEER UW ZWEMBAD MET FLAGPOOL

De kwaliteit van uw zwembaddichting is dus gegarandeerd, maar uiteraard wil het oog ook wat. Flagpool biedt u de mogelijkheid om uw zwembaden volledig naar wens te ontwerpen. Zo kunt u dankzij dit flexibele product om het even welke vorm voor uw zwembaden kiezen, van strak geometrisch tot organisch of een combinatie van beide.

Maar daar stopt het niet: u kunt zelfs bepalen welke kleur het zwembadwater lijkt te hebben. Er zijn namelijk drie verschillende afwerkingsmogelijkheden:

  • FLAGPOOL NG Unicolor: met een egale kleur.

  • FLAGPOOL NG Glossy Unicolor: met een egale kleur afgewerkt met een speciale laklaag voor extra bescherming..

  • FLAGPOOL NG Glossy printed: met een bedrukking afgewerkt met een speciale laklaag voor extra bescherming.

Geïnteresseerd in Flagpool, onze waterdichtingsoplossing voor zwembaden? Download snel de brochure of neem contact op voor meer informatie.