Creativiteit op dakterrassen met verstelbare tegels

tegels dakterras

 

Aangezien festivals en verre reizen er deze zomer niet in zitten, investeren veel mensen in hun eigen huis en tuin. Maar wat doen huiseigenaars die geen tuin hebben? In dat geval kan een dakterras toch het broodnodige vakantiegevoel geven. En met aanpasbare, synthetische tegels hoeft uw ontwerp niet aan creativiteit in te boeten. We vertellen u meer over de uitgebreide mogelijkheden van SOPRADALLE CREA.

SOPRADALLE Créa: snel en gemakkelijk

Aangezien huiseigenaars nog dit jaar thuis van de zon willen genieten, is een snelle opbouw van het dakterras erg belangrijk. Met SOPRADALLE Créa – verkrijgbaar in pakketten van zes stuks – kunt u meteen aan de slag. U hoeft slechts drie eenvoudige stappen te volgen:

  1. Verwijder eventueel de aanwezige tegels op het dak.
  2. Installeer het technische reservoir aan de onderzijde van de tegels.
  3. Plaats het synthetische harmonicamembraan op de SOPRADALLE Créa-tegels en het technische reservoir.

Het dakterras is nu klaar om volledig naar wens ingericht te worden met planten, keien, aarde of boomschors.

De voordelen van deze tegels op dakterrassen

SOPRADALLE Créa-tegels zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook erg flexibel. U kunt ze namelijk eenvoudig in diepte verstellen door het harmonicamembraan te vergroten of te verkleinen. U heeft bovendien de keuze uit verschillende stijlen van tegels, die u eventueel kunt combineren om mooie patronen te creëren. Ten slotte zorgt u er met dit gepatenteerde systeem voor dat het dakterras niet beschadigd raakt door de beplanting.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Met deze tegels geeft u elk dakterras een luxueuze afwerking in een stijl naar keuze. Alles is mogelijk: een Japanse tuin, kleurrijke bloemen, een strak ontwerp met grasmatten of een leuke mediterrane kruidentuin. Waan uzelf een echte tuinarchitect!

Heeft u nog vragen over de SOPRADALLE Créa-tegels? Aarzel dan niet om onze productspecialisten te contacteren. Zij geven u vrijblijvend meer informatie.