WATERDICHTING & VLIEZEN

Alle vloeibare harsoplossingen van de SOPREMA Group vallen onder één duidelijke merknaam: ALSAN. De technische eigenschappen en toepassingsmogelijkheden zijn zo divers: galerijen van appartementsgebouwen, parkings, hellingsbanen, balkons, historische gebouwen, wegenbouw, civiele werken, dakdetails, cool roofs… Voor elk doel heeft ALSAN het geschikte systeem: de juiste oplossing op maat van uw project.

Zowel bij direct gebruik als lang daarna tonen ALSAN-systemen hun vele voordelen. De snelle droogtijd zorgt ervoor dat bij renovatie balkons, terrassen, galerijen of parkings en hellingsbanen al na enkele uren weer toegankelijk zijn. Het naadloze oppervlak volgt perfect de vormen van de bestaande structuur en de afwerking sluit perfect aan bij het gebouw.

6 producten

 • ALSAN VLIES P

  ALSAN VLIES P is een geperforeerd vlies bestaande uit synthetische vezels speciaal ontworpen voor het gebruik met ALSAN PMMA waterdichtingsharsen.
 • Alsan 770, ALSAN 770

  ALSAN 770 is een hoogwaardig, flexibel, PMMA-afdichtingshars. Deze wordt samen met een vliesversterking gebruikt om duurzame en betrouwbare afdichtingsmembranen te creëren.
 • ALSAN 770 TX

  ALSAN 770 TX producten zijn hoogwaardige, flexibele, PMMA-harsen voor verticale toepassingen en details.
 • ALSAN 075

  ALSAN 075 is een met vezel gevuld PMMA-afdichtingshars voor specifieke detailtoepassingen.
 • ALSAN 600

  ALSAN 600 is een 1-component polyurethaan-hars voor waterdichting.
 • ALSAN VLIES GF

  ALSAN FLEECE GF is een versterkingsvlies, bestaande uit niet geweven glasvezels, voor de toepassing met ALSAN 600 systemen.