ENERGY PLUS

De synthetische dakbedekkingen hebben de ideale kwaliteiten: een hoge flexibiliteit en breukrek. Zee hebben bovendien een groot gebruiksgemak en een perfecte lasbaarheid. Die eigenschappen, samen met meer dan 50 jaar expertise, maakt FLAG uiterst geschikt voor veel toepassingsgebieden.

Denk aan platte of hellende daken, daken met een lichte steun, galerijen of ondergrondse werken. Onze PVC of TPO-waterdichtingen kunnen in alle omstandigheden optimaal worden toegepast en komen het best tot hun recht in gebogen uitvoering bv. parabooldaken.

7 producten

 • FLAGON SR ENERGY PLUS

  PVC-waterdichtingsmembranen voor dakvlakken en opstanden en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON SV ENERGY PLUS

  Synthetisch PVC-waterdichtingsmembraan voor dakvlakken en opstanden van geballaste daken en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/PR ENERGY PLUS

  Synthetische TPO-waterdichtingsmembranen voor dakvlakken en opstanden. Membraan voor mechanische bevestiging voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/PR-F ENERGY PLUS

  Synthetische TPO-waterdichtingsmembranen voor dakvlakken. Membraan voor verlijming of mechanische bevestiging voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/PV ENERGY PLUS

  Synthetisch TPO-waterdichtingsmembraan voor het dakvlak en opstanden. Het membraan wordt losliggend geplaatst en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/PV-F ENERGY PLUS

  Synthetische TPO-waterdichtingsmembranen voor dakvlakken. Membraan voor verlijming en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.
 • FLAGON EP/S ENERGY PLUS

  Synthetisch TPO-waterdichtingsmembraan met een dikte van 1,5 mm voor de behandeling van dakdetails (exclusief opstanden) en zorgt voor een betere reflectie van de zonnestraling.